• BYE! isotonic dorstlesser - 1kg   1 Nieuw

Omschrijving

BYE! sportvoeding onderscheid zich van andere traditionele merken. Dit door de producten op natuurlijke basis uit te rusten zodat sportprestaties verbeterd kunnen worden. BYE! zoekt zijn ingredienten niet in laboratoria, maar in het veld! Het bewijs zit in de smaak.

BYE! sportvoeding heeft een zo hoog mogelijke kwaltieit om een natuurlijke wijze. Zo is deze Isotonic Sportdrink ontwikkeld zonder kunstmatige kleur en smaakstoffen. Veel sportvoedingsmerken gebruiken aspartaam of sucrose om de smaak te versterken, bij BYE! is dit niet het geval! De smaak komt van de pure ingredienten welke gebruikt worden. Natuurlijke sportvoeding zal u uiteindelijk verder helpen om uw prestaties te kunnen verbeteren.

Tijdens uw inspanning verliest u koolhydraten, maar ook vocht en mineralen. Dit beinvloedt uw prestatie enorm, een vochtverlies van 2% betekend een prestatievermindering van 10%! Het aanvullen van uw mineralen, vocht en energie is dan ook noodzakelijk. Met de BYE! Isotonic Sportdrink bent u verzekerd dat u deze stoffen weer voldoende binnen krijgt.

De sportdrink is voorzien van alle noodzakelijke essentiële elektrolyten, 375 mg natrium, 100 mg magnesium en meer noodzakelijke stoffen. Met een verfrissende Rood Fruit smaak.


U kunt de Isotonic Sportdrink op twee manieren gebruiken, als Isotonic, maar ook als Hypotonic.

Als u de drink als Isotonic versie gebruikt is de drank een combinatie van een dorstlesser en een energieleverancier. Hierbij vult u uw elektrolyten en koolhydraten aan. Hierbij krijgt u 8gr aan koolhydraten per 100ml binnen, dit is nagenoeg gelijk aan de osmotische druk van uw lichaamsvocht.

Als u de drink als Hypotonix versie gebruikt is de drank vooral bedoelt als dorstlesser. Hierbij worden voornamelijk de elektrolyten aangevuld. Hierbij krijgt u minder dan 4gr aan koolhydraten per 100ml binnen.


Help samen met BYE! de wereld te verbeteren. BYE! heeft een samenwerking met Trees For All. Samen planten zij 2 bomen bij 1000 verkochte potten, zo doen ze wat terug voor de natuur!

BYE! isotonic dorstlesser - 1kg

BYE!


Natuurlijke ingrediënten en smaak. Geen kunstmatige smaak en kleurstoffen. Verfrissend. Noodzakelijke essentiële elektrolyten.
Goed voor 14,5 tot 25 liter. 

€25,95

incl. BTW

Aantal:  

Producten in de spotlight

UP isomixx -Agrum - 1000 gr


De ultieme dorstlesser! Doeltreffend herstel van het vochtevenwicht. Houdt het mineraalniveau in het lichaam op peil. Dankzij de juiste samenstelling is er een maximale vochtopname. Gebruiksadvies: Voor en tijdens de inspanning. Smaak Lemon. 
€25,00

incl. BTW

UP isomixx - lemon - 1000 gr


De ultieme dorstlesser! Doeltreffend herstel van het vochtevenwicht. Houdt het mineraalniveau in het lichaam op peil. Dankzij de juiste samenstelling is er een maximale vochtopname. Gebruiksadvies: Voor en tijdens de inspanning. Smaak Lemon. 
€25,00

incl. BTW

UP sport bar - nougat - 40gr


UP sport nougat, is ideale reep voor tijdens het fietsen doordat de energie snel naar je lichaam gaat.
Per reep (40gram) zitten er 30,4gr Koolhydraten in dus een goede koolhydraat rijke reep.
Sport nougat is ook makkelijk op te eten en is natuurlijk ook super lekker!

 

€1,75

incl. BTW

BYE! - Energy shot - 25ml - 3 stuks


BYE! Energy shot. Een shot van 25ml bestaat onder andere uit 100mg cafeïne die zorgt voor extra energie en scherpheid. De smaak is mint en dat zorgt ervoor dat de luchtwegen open gaan staan waardoor je beter kunt ademhalen. 
€5,95

incl. BTW

Heeft u een vraag?
iDEAL

Sitemap | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Webdesign by Applepie