Over ons

 

Sportvoedingsproducten.nl is een webshop gespecialiseerd in sportvoeding, sportkleding en bijbehorende accessoires. Wij werken met een team van specialisten uit diverse diciplines, zodat wij altijd persoonlijk advies op maat kunnen geven. Zo bestaat ons team onder andere uit ervaren wielrenners, hardlopers, zwemmers en fitnessinstructeurs. Tevens beschikken wij over een sportmasseur (inclusief kinesiodiploma) en fysiotherapeut in opleiding.

Naast ons vermogen om snel en gericht persoonlijk advies op maat te kunnen geven, werken wij enkel met de meest hoogwaardige en kwalitatieve merken uit de sportvoeding en sportkleding branche.


Kwalitatieve producten

Ons assortiment sportvoeding, sportkleding en accessoires bestaat uit producten van grote A-merken, maar ook uit kleine gespecialiseerde merken. Zo kunnen wij een goede balans creeren tussen producten van gevestigde orde en unieke producten van minstens zo een goede kwaliteit. Wij controleren altijd strikt of onze sportvoedingsproducten ‘clean’ en van hoogwaardige kwaliteit zijn, voordat wij deze in onze webshop plaatsen. 


Doordat wij in direct contact staan met levaranciers van diverse A-merken, kunnen wij kwalitatieve producten verkopen tegen zeer schappelijke prijzen. Wij leveren onder andere producten van: Pinarello, Willier, Fondriest, UP, PINOFIT en vele andere degelijke merken.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar gepast advies? U kunt ons eenvoudig per e-mail of per telefoon bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag?
iDEAL

Sitemap | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Webdesign by Applepie