Biotex onderkleding

Biotex ondershirt Biolux 2 STUKS NU 29,95!!!!


100% polypropoleen T-shirt met korte mouwen. Door de afwisseling van het micro-netweefsel, afgezien van het duct-ontwerp dat een zachte en comfortabele pasvorm bevordert, voert het het zweet snel naar buiten af. De platte stiksels en raglanmouwen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en maximaal comfort. Geschikt voor normale slijtage en sport. 
€59,95 €29,95

incl. BTW

Biotex ondershirt Windbiotex


Onderhemd met korte mouwen gemakt van biotex met windproof protectie.
 
Dit onderhemd beschermt en isoleert het lichaam tegen wind en koude door middel van  een polyurethaan  laag aangebracht op de plaatsen die het meest zijn blootgesteld aan de wind en koude zoals de rug en de schouders.
 
Het micro-net weefsel zorgt voor een effectieve zweet afvoer waardoor men een evenwichtige thermo- regulatie van het lichaam behoud.
 
Zelfs met zijn thermische eigenschappen is dit kledingstuk licht en comfortabel en verzekert het de beste prestaties zelfs in ongunstige omstandigheden.
 
€58,90 €29,95

incl. BTW

Biotex onderhemd Bioflex mouwloos 2 STUKS NU VOOR 29,95!!!


Onderhemd gemaakt van een elastisch materiaal met een naad aan de hals.
 
De verschillende materialen die zijn gebruikt bij het vervaardigen zorgen voor een licht en elastisch basisprodukt en toch zeer modern. Door de opname van micro draden in het gebruikte stof wordt de afvoer van het transpiratievocht vergemakkelijkt en zorgt dit voor een droog lichaam en een aangename lichaamstemperatuur.
 
De afwezigheid van zijnaden geeft een ongelooflijke bewegingsvrijheid.
 
Dit onderhemd is geschikt voor elk seizoen.
 
€59,95 €29,95

incl. BTW

Biotex onderhemd Power


Basic mouwloos. Een klassiek sportvest, dat vooral tijdens de zomermaanden door fietsers en andere sporten wordt gebruikt vanwege zijn vochtafvoerend vermogen en zijn lichte gewicht. Het ontwerp van polypropyleen slaagt erin het zweet efficiënt af te voeren, waardoor het lichaam droog blijft en de lichtheid van het ontwerp maximale beweging mogelijk maakt. Dit hoogwaardige ontwerp past perfect en is gegarandeerd in alle maten van XS tot XXL. 

€46,90 €29,95

incl. BTW

Biotex ondershirt Technotrans 2 STUKS NU VOOR 29,95!!!


Thermisch T-shirt in Technotrans dubbellaags weefsel: het binnenste gedeelte van polypropyleen garandeert een effectieve transpiratie terwijl het buitenste katoen warmte vasthoudt. Deze specifieke technologie maakt het mogelijk om te worden geconfronteerd met zeer ongunstige omstandigheden (tot -20 °), waardoor het lichaam altijd warm en droog blijft. Bovendien biedt het dankzij de zachtheid van het weefsel ook een buitengewoon comfort. Dit kledingstuk kan worden gedragen als basislaag in koude seizoenen en het is geschikt voor alle soorten buitensporten. Dit wordt ook aangegeven als winterondergoed voor het dagelijks leven. 
€59,95 €29,95

incl. BTW

Heeft u een vraag?
iDEAL

Sitemap | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Webdesign by Applepie