Zitvlak creme

Sportsbalm antifriction balm - 200ml


Anti Friction Balm beschermt de huid tegen schuurplekken en irritatie die tijdens het sporten kan ontstaan door vocht en/of door wrijving tussen lichaam en kleding, racebroek of zadel. De balsem wordt veel gebruikt door wielrenners: als zitvlakbescherming en om schuurplekken bij o.a. de liezen te voorkomen. Sportsbalm Anti Friction Balm is waterbestendig en blijft hierdoor ook werkzaam bij transpiratie en regen. 
Prijs op aanvraag

 

Sportsbalm antifriction creme - 200ml


Anti Friction Creme beschermt de huid tegen schuurplekken en irritatie die tijdens het sporten kan ontstaan door vocht en/of door wrijving tussen lichaam en kleding, racebroek of zadel. De crème wordt veel gebruikt door wielrenners: als zitvlakbescherming en om schuurplekken bij o.a. de liezen te voorkomen. Door de speciaal geselecteerde ingrediënten is de crème zeer geschikt voor de bescherming en verzorging van de droge en gevoelige huid. 
€16,95 €13,95

incl. BTW

Ruud Bakker Le tour de France zitvlak creme - 150ml


Vanaf 10 Juli weer op voorraad. De antibacteriele werking voorkomt knelbulten en andere irritaties op het zitvlak. Zitvlakcreme, aan te brengen op de huid of op het zeem. 
€8,95

incl. BTW

Heeft u een vraag?
iDEAL

Sitemap | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Webdesign by Applepie