• BYE! - Energy shot - 25ml - 3 stuks   1 Nieuw

Omschrijving

Voedingswaarde:

1Ampul 25ml
60 Kcal
0g vet
15g Koolhydraten 
12g Eiwitten
0g Natrium
500mg L taurine 
100mg L Carnitine
100mg Inositol
100mg Caffeine 
50mg Guarana extract
100mcg Chroompicolinaat

Energie Vitaminen:
165mcg Vitamine B1
210 mcg Vitamine B2
2,4mg Vitamine B3
0,9mg Vitamine B5
210mcg Vitamine B6
7,5mcg Vitamine B7
30mcg Vitamine B9
0,37mcg Vitamine B12

BYE! - Energy shot - 25ml - 3 stuks

BYE!


BYE! Energy shot. Een shot van 25ml bestaat onder andere uit 100mg cafeïne die zorgt voor extra energie en scherpheid. De smaak is mint en dat zorgt ervoor dat de luchtwegen open gaan staan waardoor je beter kunt ademhalen.

€5,00

incl. BTW

Aantal:  
Dit product is op voorraad

Producten in de spotlight

BYE! energy shot - 3x25ml - 5 doosjes


BYE! Energy shot. Een shot van 25ml bestaat onder andere uit 100mg cafeïne die zorgt voor extra energie en scherpheid. De smaak is mint en dat zorgt ervoor dat de luchtwegen open gaan staan waardoor je beter kunt ademhalen. 
€24,00

incl. BTW

Inkospor X-treme Guarana 25ml

Met deze kleine "booster" krijgt u dezelfde cafeïneschop van slechts 25 ml zoals u zou krijgen van ongeveer twee kopjes koffie. Met hun dubbele cafeïnegehalte zijn guarana-zaden duidelijk beter dan koffiebonen. Guarana-extract maakt mentaal alert, gaat vermoeidheid tegen en zorgt voor meer mentaal en fysiek uithoudingsvermogen. Omdat het extract niet in water oplosbaar is, kan het niet onmiddellijk door het lichaam worden opgenomen, zoals b.v. koffie, zodat u een langduriger effect zult hebben. Bovendien bevat het kleine shot geen kunstmatige kleuren of smaken en bovendien wordt u tijdens uw training of wedstrijd optimaal van magnesium voorzien. Verder bevat het de vitamines die uw lichaam nodig heeft voor de volgende processen: - Optimaal eiwit- en koolhydraatmetabolisme - Deelnemen aan de vorming van bindweefsel - Bijdragen aan de synthese van hemoglobine - Onderscheppen van radicalen - Antioxidanten - Detoxificatio 
€2,00 €1,75

incl. BTW

BYE! endurance booster citroen - 1kg


BYE! Endurance Booster is een sportdrank op natuurlijke basis. Een complete drank die tijdens lange inspanningen (ca. 2 uur of langer) voor een perfecte aanvulling zorgt. BYE! Endurance Booster (op poederbasis) is ontwikkeld en geproduceerd om de sportieve prestatie van actieve sporter(s)te ondersteunen, optimaliseren en de toevoer van energie en essentiële elektrolyten (mineralen) te verbeteren 
€19,95

incl. BTW

UP isomixx -Agrum - 1000 gr


De ultieme dorstlesser! Doeltreffend herstel van het vochtevenwicht. Houdt het mineraalniveau in het lichaam op peil. Dankzij de juiste samenstelling is er een maximale vochtopname. Gebruiksadvies: Voor en tijdens de inspanning. Smaak Lemon. 
€22,50

incl. BTW

Heeft u een vraag?
iDEAL

Sitemap | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Webdesign by Applepie